Ik bied coaching aan in pakketten maar ook losse sessies behoort tot de mogelijkheden. Lees hier meer over onder aanbod.

We starten altijd met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is online (max 30 min) en kosteloos. Wanneer het van beide kanten klikt en ik jouw verder kan helpen maken we een afspraak in de praktijkruimte in Amersfoort (het adres is vooralsnog Paladijnenweg 118).

Vergoedingen

Wanneer je aanvullend bent verzekerd bij Prolife wordt coaching deels vergoed, aangezien Keep Your Faith staat ingeschreven in het Register Christelijke Zorg. Coaching wordt door andere zorgverzekeraars niet vergoed. Veel werkgevers willen echter wel investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers, bijvoorbeeld via een Persoonlijk Ontwikkelbudget. Ga dus zeker het gesprek met je werkgever aan, vraag naar de mogelijkheden en check je CAO afspraken.

Professionaliteit en Registratie

Om mijn professionaliteit te waarborgen neem ik een aantal keer per jaar deel aan intervisie. Verder volg ik cursussen/nascholing om me bij te scholen. Ik sta als coach in geschreven bij Groundwork en ben actief tijdens Groundwork Basic Trainingen. Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NOBCO en sta ik ingeschreven in het register Christelijke zorg www.ikzoekchristelijkehulp.nl. Dit waarborgt mede de kwaliteit van mijn werk.

Ik neem jou en je hulpvraag altijd serieus en doe er dan ook mijn uiterste best  voor je zo goed als ik kan te helpen. Mocht het desondanks toch zo zijn dat je ergens niet tevreden over bent, neem dan altijd en zonder schroom contact met mij op. Alles is bespreekbaar. Mochten we er desondanks dan nog niet uit komen samen dan kan je contact opnemen met de klachtenregeling van de NOBCO.

Betaling

Aan het begin van een nieuwe maand ontvang je de factuur welke je binnen 14 dagen kunt voldoen via bankoverschrijving. 

Annuleren en verzetten

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos afgemeld of verzet worden. Afmeldingen binnen 24 uur van de afspraak worden volledig in rekening gebracht.

Algemene Voorwaarden

Op alle overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van kracht. Deze kunt u hier downloaden.

Privacy Statement

hecht veel waarde aan de bescherming van de privacy van de bezoekers van deze website en gebruikers van onze diensten. Daarom doen wij ons best om jouw privacy zo goed mogelijk te waarborgen. Mocht je de indruk hebben dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen van misbruik zijn, neem dan contact op via het contactformulier. Het volledige privacy statement kunt u hier downloaden.

Samenwerking