Ik bied coaching aan in pakketten maar ook losse sessies behoort tot de mogelijkheden. Lees hier meer over onder aanbod.

We starten altijd met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is online (max 30 min) en kosteloos. Wanneer het van beide kanten klikt en ik jouw verder kan helpen maken we een afspraak in de praktijkruimte in Amersfoort (het adres is vooralsnog Paladijnenweg 118).

Vergoedingen

Wanneer je aanvullend bent verzekerd bij Prolife wordt coaching deels vergoed, aangezien Keep Your Faith staat ingeschreven in het Register Christelijke Zorg. Coaching wordt door andere zorgverzekeraars niet vergoed. Veel werkgevers willen echter wel investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers, bijvoorbeeld via een Persoonlijk Ontwikkelbudget. Ga dus zeker het gesprek met je werkgever aan, vraag naar de mogelijkheden en check je CAO afspraken.

Professionaliteit en Registratie

Om mijn professionaliteit te waarborgen neem ik een aantal keer per jaar deel aan intervisie. Verder volg ik cursussen/nascholing om me bij te scholen. Ik sta als coach in geschreven bij Groundwork en ben actief tijdens Groundwork Basic Trainingen. Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NOBCO en sta ik ingeschreven in het register Christelijke zorg www.ikzoekchristelijkehulp.nl. Dit waarborgt mede de kwaliteit van mijn werk.

Ik neem jou en je hulpvraag altijd serieus en doe er dan ook mijn uiterste best  voor je zo goed als ik kan te helpen. Mocht het desondanks toch zo zijn dat je ergens niet tevreden over bent, neem dan altijd en zonder schroom contact met mij op. Alles is bespreekbaar. Mochten we er desondanks dan nog niet uit komen samen dan kan je contact opnemen met de klachtenregeling van de NOBCO.

Betaling

Aan het begin van een nieuwe maand ontvang je de factuur welke je binnen 14 dagen kunt voldoen via bankoverschrijving. 

Annuleren en verzetten

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos afgemeld of verzet worden. Afmeldingen binnen 24 uur van de afspraak worden volledig in rekening gebracht.

Samenwerking