Via het contactformulier kan je je aanmelden. Ik neem dan vervolgens telefonisch contact met je op om een online kennismakingsgesprek te plannen. Dit gesprek is uiteraard bedoeld om elkaar te leren kennen en ik hoor graag waar je hulp nodig hebt. Daarnaast is het gesprek bedoeld om te kijken of we over en weer een klik ervaren.

Wanneer die klik er is en ik je verder kan en mag helpen maken we een afspraak voor een intakegesprek. Als ik denk dat je bij mij niet aan het juiste adres bent dan zal ik dat eerlijk aangeven.

The importance of small steps

Na de intake help ik je met het opstellen van doelen en wordt een behandelplan op maat gemaakt. Ook teken je dan een coaching-contract.

Tussentijds zullen we geregeld stilstaan bij de voortgang van de door jouw gestelde doelen.

De reguliere coaching in de praktijk combineer ik graag en indien gewenst met wandelcoaching en/of bokscoaching.

Ik geloof dat de oplossing voor waar jij tegenaan loopt in jezelf besloten ligt. Jij kunt, weet en doet het zelf, de kracht daarvoor komt vanuit jezelf en jij zet zelf de stappen. Ik ben er om je te helpen zicht te krijgen op wat je belemmert en begeleid je in het nemen van je stappen. Tevens werk ik met wat er is, waar jij mee komt in het hier en nu, en stem de coaching daarop af. De coaching is op maat gemaakt, passend bij jou, en gebeurt er niets waar jij niet achter staat.

De sessie

Allereerst wil dat je je veilig en vertrouwd voelt bij mij. Ik wil aandachtig naar je luisteren, in een sfeer waar gelijkwaardigheid is en waar alles er mag zijn. Tijdens een sessie praten we niet alleen over waar jij tegenaan loopt,  maar help ik je ook contact te maken met wat er van binnen bij je is. Ik werk ervarings- en lichaamsgericht. Daardoor wordt je je bewust van je gedachten, gevoelens en je handelen. En leer je vanuit redeneren (hoofd) op te merken wat een en ander doet met je lijf. Je gaat ontdekken wat je nodig hebt en wat je behoeften zijn. Je komt meer in verbinding met jezelf, je omgeving/de ander en God. Zo zal je meer (keuze)vrijheid gaan ervaren en meer kunnen gaan leven vanuit innerlijke rust en zekerheid.